آرشیو برای: "اردیبهشت 1398, 22"

توصیه های مشترک

    25. از همه مهمتر، از مصرف ماکارونی، سویا، سوسیس، کالباس، چیپس، پفک، فست فودها، نوشابه ها و نوشیدنی های صنعتی، آب میوه های بسته بندی و کنسروها، روغن های جامد و مایع نباتی، مرغ های ماشینی، غذاهای کنسروی با نمک فراوان، لبنیات پاستوریزه (تنها پنیر… بیشتر »

شام تا سحر

    19. بعد تناول وعده غذایی افطار و یا شام، برای تامین آب و رفع تشنگی در روز آینده، حداقل “دو ساعت” بعد از صرف غذای افطار و شام، باید از “شربت های خنک” “دمنوش های گرم” و “میوه های آبدار” استفاده کنید.… بیشتر »

شام

    16. اگر به خوردن شام، عادت دارید سعی کنید اولا، فاصله بین افطار و شام را زیاد کنید (یک ساعت بعد از افطار، شام بخورید)؛ ثانیا، فاصله بین شام و خواب هم حداقل “دو ساعت” باشد تا غذای شام در معده به آسانی هضم شده و دچار مشکلات گوارشی نشوید.… بیشتر »

افطار

    9.      و اما افطار، رعایت نکات گفته شده، بسیار مهم است و عمده خواص دارویی ماه رمضان در وعده افطار، نهفته است. طبق احادیث و روایات اسلامی، بعد از چند دقیقه از اتمام اذان مغرب و قبل از شروع افطار، ابتدا دعا کنید که دعای روزه دار هنگام اذان و قبل از… بیشتر »

سحر تا افطار

    6. عمده در فاصله بین سحر تا افطار: نخوابیدن بعد از سحری، و رعایت حداقل “دوساعت” فاصله بین سحری و خواب، می باشد. و اگر به دلیل بیداری شب، قصد استراحت دارید، لااقل سعی نمائید، بعد از طلوع آفتاب، بخوابید. زیرا طبق احادیث، برکت، رزق و روزی،… بیشتر »

سحری

    1.   خوردن سحری، در ماه رمضان، مستحب و ترک آن در امت اسلامی، توسط پیامبر، نهی گردیده است. و البته خوردن سحری برای افراد لاغر و گرم مزاج صفراوی، می توان گفت، اجباری است! چون گرسنگی زیاد، باعث گرمی بیشتر بدن می شود و این گرما، معده را مجبور می‏کند که… بیشتر »