شام
16. اگر به خوردن شام، عادت دارید سعی کنید اولا، فاصله بین افطار و شام را زیاد کنید (یک ساعت بعد از افطار، شام بخورید)؛ ثانیا، فاصله بین شام و خواب هم حداقل “دو ساعت” باشد تا غذای شام در معده به آسانی هضم شده و دچار مشکلات گوارشی نشوید. حلیم، آب گوشت، کله پاچه، برنج و فسنجون، از بهترین و کاملترین غذاها برای وعده شام می باشند.
17. در صورت تمایل به خوردن ماست یا دوغ در وعده شام، مشروط بر اینکه در غذای شام، گوشت نباشد، حتما با مصلحات لبنیات مصرف شود. می توانید دوغ یا ماست را با گل سرخ محمدی که ترکیبات ملینی دارد، طعمدار کنید. همچنین، می توانید در کنار وعده شام، زیتون نیز استفاده نمائید. زیتون پرورده و سبزیخوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها کنار غذا، بهطور عمومی منعی ندارد.
18. وقتی دو ساعت، از وعده شام سپری شد، میتوانید، آب، چای به و سیب را میل کرده و در نهایت، شب قبل از خواب، میوه جات فصل و آبدار، نیز فراموش نشود.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط جمالی در 1398/02/22 ساعت 10:41:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |