افطاري ملل مسلمان در ماه مبارك رمضان2

اندونزی

در اندونزی افطار بیشتر با “کولاک” نوعی سوپ- دسر شیرین شامل پالم، شیر نارگیل و قطعات میوه های گرمسیری آغاز می شود نوشیدنی دیگر “کلاپا مودا” از نارگیل تازه چیده شده به دست می آید.

مالزی

در مالزی، سفره افطار بسیار متنوع است چرا که مالزی از لحاظ تنوع غذایی بسیار غنی است. “نسی لمک"در انواع و با چاشنی های متنوع که ترکیبی است از مقداری برنج پخته شده با شیر نارگیل، تخم مرغ، ماهی های خشک و مقداری سبزیجات غذای غالب این شب هاست انواع ساتای که کباب چوبی مالایی است و لاکسا نوعی سوپ تند مالایی هم در سفره مالزی ها دیده می شود آنها همچنان علاقه ای خاص به شیرینی های سنتی خود به عنوان افطار دارند. چای داغ و تنقلات هم در این ایام و در مساجد بسیار پر طرفدار است.

پاکستان

در پاکستان با خرما و آب روزه را افطار می کنند اما در شهرهایی چون لاهور و اسلام آباد و کراچی افطار یک وعده غذای سنگین به حساب می آید و از انواع غذاهای سنتی در آن استفاده می شود.

جالب اینکه زولبیای خودمان که در افغانستان هم درست می شود در پاکستان نیز پر طرفدار است. همچنین سمبوسه با مخلفات تند که از غذاهای ویژه سفره افطار پاکستانی هاست. علاوه بر آن پاکورا که در قسمت مربوط به هند نیز اشاره شد با سبزیجات متفاوت در پاکستان هم مصرف می شود.

موارد دیگری مانند اسپرینگ رول مرغ، شامی کباب و سالاد میوه، “پاپاد” (ورقی از خمیر خشک شده در آفتاب، سرخ شده و یا بو داده شده و مانند چیپس است)، “چاناچات” (نخود سالاد)، همچنین سوپ لغمان (رشته فرنگی) نیز بین پشتون ها و بلوچ های پاکستان رواج دارد.

ترکیه

در ترکیه ماه رمضان با شادی و سرور همراه است و اکثر رستورانها بهترین منوهای خود را در این ماه ارایه می دهند ترکیه هم مانند مالزی از تنوع غذایی که حاصل برخورد چند فرهنگ متفاوت است بهره می برند. در ترکیه چای و نوعی باقلوا و راحت الحلقوم از ملزومات اصلی سفره افطار است ولی معمولاً خرما ونان و پنیر و زیتون در اکثر سفره ها دیده می شود. در این ماه “پیده” گوشت و سبزیجات بیشتر پخته می شود که تقریباً نوعی پیتزای ترکی است.

“سوجوک” نوعی سوسیس، “پاستاراما” (گوشت خشک شده)، “بورک” نوعی پیراشکی خانگی در اکثر سفره ها دیده می شود. همچنین گولاک که نوعی دسر سنتی است که از شیر و خمیر و انار درست می شود در این ماه مصرف می شود. همچنین شربت آب رز که سنتی عثمانی است.

در استانبول، یکی از مکان های قابل توجه برای افطار، میدان سلطان احمد است. این میدان در نزدیکی مسجد سلطان (مسجد آبی) واقع شده است که بسیاری از سفره های افطار و رستورانهای کوچک آنجا بر پا می شود.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.