پیامک ها و پی ام های طنز در مورد حجاب

احتمالا شما هم با مواردی از پیامکها و پی ام های طنزی که حجاب را به سخره گرفته اند روبرو شده اید مانند ما گفتیم حجاب را رعایت نکنید تا باران ببارد نه اینقدر که همه جا را سیل ببرد و از این قبیل.

به فکر افتادم تحقیق کوچکی در مورد حجاب در ادیان دیگر داشته باشم تا ثابت کنم حجاب مختص اسلام نیست.

حجاب در یهود:مورخین نه تنها اذعان داشته اند که زنان یهود حجاب داشته اند بلکه در برخی از مواقع به افراطی بودن این امر اشاره کرده اند.در بین مل یهود وجه و کفین زن هم پوشیده می شد؛ بلکه در بعضی از ملت ها صحبت از پوشش زن نبود بلکه او را پنهان می کردند. «ویل دورانت نقل می کند در طول قرون وسطی یهودیان زنان خویش را با البسه فاخر می آراستند، لکن به آنها اجازه نمی دادند که با سر عریان به میان مردم بروند. نپوشاندن موی سر خلافی بود که زن را مستوجب طلاق می کرد.»

در مورد پوشش کامل در مقابل نا محرم در «سفر پیدایش» تورات در مورد رفقه و حضرت اسحاق(ع) مطلبی آمده است ه رفقه با دیدن حضرت ،برقع خود را گرفته و خود ر پوشاند.

همچنین در کتاب «روت»، سفر تثنیه، کتاب اشعیاء نبی نیز مطالبی در مورد حجاب آمده است.

حجاب در دین مسیحیت: در دین مسیحیت نیز مانند دین یهود، حجاب زنان امری واجب است.جرجی زیدان داشمند مسیحی در این باره می گوید:اگر مقصود از حجاب پوشاندن تن و بدن است، این وضع قبل از اسلام و حتی پیش از ظهور دین مسیح، معمول بوده است و آثار آن هنوز در خود اروپا باقی مانده است.

«کلمنت» و«ترتولیان» دو اسقف مشهور درباره ی حجاب می گویند:« زن باید کاملا در حجاب و پوشیده باشد، مگر آن که در خانه خود باشد زیرا فقط لباسی که او را می پوشاند، می تواند از خیره شدن چشم ها به سوی او مانع گردد.زن نباید صورت خود را عریان ارئه دهد تا دیگری را با نگاه کردن به صورتش وادار به گناه نماید. برای زن مومن عیسوی، در نظر خداوند، پسندیده نیست که نزد بیگانگان به زیور آراسته گردد و حتی زیبایی طبیعی آن نیز باید مخفی گردد؛ زیرا برای بینندگان خطرناک است.

همچنین در انجیل،رساله پولس به تیموناوس و رساله پطرس رسول به مساله حجاب پرداخته شده است.

حجاب در آیین زردشت: آیین زرتشت عقیده دارد که حجاب یکی از ابتدایی ترین باورهایی است که در شریعت به آن تاکید شده است. در کتاب «وندیداد» مورادی در مورد حجاب آمده است.گفتنی است که در آیین زرتشت ، لباس یا کیفیت خاصی برای حجاب زنان واجب نشده است؛ بلکه لباس رایج آن زمان که شامل لباس بلند، شلوار و سرپوش بوده است.

حال ای بانوی ایرانی هر دینی که داری یهود،مسیحی،زرتشت یا مسلمان حجاب امری مختص مسلمانان نیست که تحت تاثیر معاندان قرار گیرد یا به سخره و خنده گرفته شود، بلکه یک امر بدیهی در تمام ادیان است.

برگرفته (با کمی تصرف)از مجله یاس شماره119

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.