ماش حبوبات فراموش شده
ماش گیاهی بنشنی است که به وفور در کشور های آسیایی مانند هند، پاکستان، تایوان،ژاپن، ویتنام و کره مصرف می شود. جوانه ی ماش خواص زیادی دارد. کم چرب، منبع غنی پروتئین و فیبر است و برای کاهش کلسترول بالا مفید است.
میزان خون و انرژی بدن را متعادل می کند و مانع از بالا رفتن سریع قند خون پس از مصرف غذا می شود. به همین دلیل برای افرادی که چربی خون دارند و بیماران دیابتی مفید است.
ماش مانع از تشکیل سلول های غده ای در بدن می شود و حاوی ویتامینB6 است که از بدن در برابر بیماری های واگیر دار و عفونت های ویروسی محافظت می کند. منبع عالی ویتامین هایA، B، C، E،کلسیم، آهن و پتاسیم است.
بر خلاف عدس که باعث افزایش خون غلیظ می شود ؛ماش باعث افزایش خون رقیق بدن می شود. پس خون ساز بودن ماش بیشتر و بهتر از عدس است.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط جمالی در 1395/12/04 ساعت 11:52:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید