ماش حبوبات فراموش شده

ماش گیاهی بنشنی است که به وفور در کشور های آسیایی مانند هند، پاکستان، تایوان،ژاپن، ویتنام و کره مصرف می شود. جوانه ی ماش خواص زیادی دارد. کم چرب، منبع غنی پروتئین و فیبر است و برای کاهش کلسترول بالا مفید است.

میزان خون و انرژی بدن را متعادل می کند و مانع از بالا رفتن سریع قند خون پس از مصرف غذا می شود. به همین دلیل برای افرادی که چربی خون دارند و بیماران دیابتی مفید است.

ماش مانع از تشکیل سلول های غده ای در بدن می شود و حاوی ویتامینB6 است که از بدن در برابر بیماری های واگیر دار و عفونت های ویروسی محافظت می کند. منبع عالی ویتامین هایA، B، C، E،کلسیم، آهن و پتاسیم است.

بر خلاف عدس که باعث افزایش خون غلیظ می شود ؛ماش باعث افزایش خون رقیق بدن می شود. پس خون ساز بودن ماش بیشتر و بهتر از عدس است.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.