اسباب بازي
اسباببازي زياد براي کودکان خوب است يا بد؟
اسباب بازي
براساس تحقيق جديد کودکاني که اسباببازيهاي بيشماري دارند پريشانتر هستند و از بازي لذت نميبرند.
به گزارش ايسنا و به نقل از تلگراف، اين تحقيق توسط محققان دانشگاه Toledo در اوهايو ايالات متحده آمريکا با مشارکت 36 کودک نوپا صورت گرفت. در اين تحقيق به مدت نيم تا يک ساعت کودکان با چهار اسباببازي و يا 16 اسباببازي در اتاق بازي کردند.
آنان دريافتند وقتي نوباوهها با اسباببازيهاي کمتري بازي ميکردند بسيار خلاقتر بودند. همچنين با افزايش دو برابري زمان بازي، استفاده از هر اسباببازي نيز افزايش يافت.
محققان نتيجه گرفتند والدين، مدارس و مهدکودکها بايد اسباببازي کمتري در اختيار کودکان قرار داده و به طور مرتب آنها را تغيير دهند تا کودکان خلاقتر شوند.
محقق اين تحقيق دکتر Carly Dauch اظهارکرد: اين مطالعه به منظور تعيين تاثير تعداد اسباببازيها بر کودکان نوپا و کيفيت بازي صورت گرفته است.
تعداد بيشتر اسباببازي که در اين تحقق 16 اسباببازي بود با مدت زمان و عمق بازي تداخل ايجاد کرده و در نتيجه تعداد اسباببازي بيشتر منبع منحرفکننده خارجي ايجاد کرده است.
در دوران کودکي، کودکان رشد ميکنند اما ممکن است تسلط کافي بر کنترل سطح بالاتري از توجه نداشته باشند، در نتيجه تمرکز آنان توسط عوامل محيطي منحرفکننده مختل ميشود.
نتايج اين تحقيق نشان ميدهد فراواني اسباببازيها حواسپرتي ايجاد ميکند.
وي گفت: کودک با مشاهده اسباببازي در يک لحظه تمامي جنبههاي آن را درک نميکند و با افزايش تعداد زيادتري اسباببازي وي فرصت کشف اسباببازيها را از دست خواهد داد.
هنگامي که کودکان اسباببازيهاي بيشماري داشته باشند، به طور طبيعي از آنها کمتر مراقبت خواهند کرد و ارزش اسباببازي را درک نميکنند، چون هميشه جايگزيني براي اسباببازي وجود خواهد داشت.
تعداد اسباببازيهاي کمتر باعث ميشوند کودک با تدبير بيشتر با آن بازي کند که نتيجه آن خلاقيت خواهد بود.
نتايج اين تحقيق در نشريه Infant Behaviour and Development منتشر شده است.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط جمالی در 1397/12/22 ساعت 11:27:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |