چيز خاصي نگفت
سخنراني براي اين كه بسنجد چه قدر مستمع مطالب او را با ذوق و شوق دنبال ميكنند به صورت ناشناس نيم ساعت قبل از جلسه سخنراني وارد جمعيت شد. به سخنان افراد درباره سخنران و مباحث گوش مي داد. در اين موقع فردي از ديگري پرسيد: ببخشيد هاااا من ديشب نبودم سخنران چه مباحثي بيان كرد؟
او در پاسخ گفت: چيز خاااااااااصي نگفت.
سخنرانكه ديگر تاب مستوري نداشت با با لبخند گفت: اي فلان فلان شده من يك ساعت ديشب گلويم را پاره كردم و اين همه مطلب گفتم چه طور چيزي نگفتم؟!
حكايت بالا داستان افرادي است كه بدون اراده جدي وارد جلسات مشاوره ميشوند. در بحث تمركز ندارند، انتظار اعجاز از روانشناس و مشاور دارند و يادداشت برداري و تمريني نمي كنند. در نتيجه بعد چيز زيادي از مباحث و روش هاي مشاور و روان درمانگر به خاطر ندارند. اين امر درباره بيماران وسواسي خيلي شيوع دارد. وقتي سؤال شود در جلسات مشاوره اي كه رفته ايد چه روشهايي و مطالبي بيان شده است بخش كمي از آن را هم به ياد ندارد و اينجا مشاور نگون بخت قبلي محكوم ميشود كه اهمالكار بوده است. در حالي كه اگر مطالب يادداشت برداري مي شد و تمرينات خانگي و تكاليف خودياري انجام مي شد هم بيمار حال و روز بهتري مي داشت و هم مشاوره پيشين محكوم نمي شد.
نرم افزار بي خيال درماني(نگاهي ديني روان شناختي به وسواس) به نقل از كانال احكام روان شناختي
https://t.me/psy_feQh/527
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط جمالی در 1397/08/27 ساعت 08:21:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |