خواص گل داوودی


گل داودی برای مدت طولانی برای خواص دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. نوشیدن چای گل داوودی بسیاری از مزایای سلامتی را فراهم کند. این مزایا عبارتند از: درمان درد قفسه سینه، کاهش فشار خون بالا، درمان دیابت، کاهش تب، داشتن عامل ضد التهاب و کاهش سردرد.

علاوه بر دارو، گل داودی به عنوان یک ماده ضروری برای پخت و پز چینی استفاده می شود. برگ ها به عنوان سبزی در بسیاری از غذاها، سوپ و سالاد استفاده می شود و گلبرگ های ظریف برای چای تزئین شده اند.

در ایالات متحده، انواع زرد و نارنجی محبوب ترین گیاهان ماندگاری مورد استفاده در محوطه سازی هستند.

گل داودی cinerariaefolium به عنوان یک عنصر قدرتمند در حشره کش ها استفاده می شود. عنصر فعال موجود در سر گلها Pyrethrum نامیده می شود و یک ترکیب سمی است که موجب فلج در حشرات می شود.

گل داوودی توانایی افزایش جریان خون را به قلب دارد و همچنین افزایش حساسیت فرد به انسولین را نشان می دهد.

چای گل داودی یکی از محبوب ترین نوشیدنی هایی است که برای بدن سازی استفاده می شود. این چای درمانی کمک زیادی به هضم دارد، در کاهش تهوع مفید است، می تواند سرماخوردگی را درمان کند و تب را کاهش دهد.
آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی قدرتمند موجود در چای می توانند بدن شما را بهتر تنظیم کنند و هورمون های غیر ضروری در خون را از بین ببرند

سلامت قلب را بهبود می بخشد
مطالعات چای گل داوودی را برای کاهش فشار خون و تسکین بیماری های عروق کرونر پیوند دادند. با توجه به برخی گزارش ها، با کاهش فشار خون و میزان کلسترول، این چای می تواند یک اقدام پیشگیرانه درازمدت برای مسائل مختلف قلبی عروقی، مانند حملات قلبی و سکته مغزی، و همچنین آترواسکلروز باشد. فشار خون پایین به طور عمده به مقدار پتاسیم چای مربوط می شود، زیرا پتاسیم یک واسازولاتاسیون است

چای گل داودی برای تیز کردن ذهن و افزایش سطح تمرکز و تمرکز، با وجود داشتن هیچ کافئین شناخته شده است! علاوه بر این، آنتی اکسیدان ها می توانند سطوح رادیکال آزاد را در کنترل نگه دارند و از جهش های سلولی جلوگیری کنند، بنابراین بدن شما به طور طبیعی عمل می کند و در برابر هر نوع بیماری مزمن ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می شود

 

تقویت سیستم ایمنی
ویتامین C و A هر دو در غلظت های بالا در چای گل داودی یافت می شوند و هر دوی این ویتامین ها برای سلامت سیستم ایمنی بسیار مهم هستند. ویتامین C باعث تولید گلبول های سفید خون می شود و به عنوان آنتی اکسیدان برای محافظت در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.همچنین چندین ماده معدنی در گل داودی، مانند منیزیم، کلسیم و پتاسیم وجود دارد که برای سیستم ایمنی بدن ضروری است.

تحقیقات جدید نشان می دهد که آئاتسین فلاونوئید موجود در گل داودی ممکن است در حقیقت بتواند با سرطان پروستات مبارزه کند و باعث جلوگیری از رشد سلول های سرطانی شود.

متابولیسم را افزایش می دهد
انواع مختلف ویتامین B موجود در گل داودی، از جمله اسید فولیک، کولین، نیاسین و ریبوفلاوین وجود دارد. این ویتامین ها برای عملکرد طبیعی بدن ضروری است، از پیشرفت و رشد تا سطح هورمونی، گردش خون و فعالیت های انتقال دهنده عصبی مفید است.

تحقیقات می گوید
دانشمندان به دلیل محبوبیت آنها در شیوه های جایگزین، به بررسی مزایای دارویی گل داودی پرداخته اند. یک مطالعه نشان داد که برخی از مواد شیمیایی استخراج شده از گل های گل داودی می تواند التهاب را کاهش دهد. دیگران دریافتند که عصاره گل داودی می تواند به درمان اختلالات استخوانی مثل پوکی استخوان کمک کند.

متخصص تغذیه، رنه رزن، که در موسسه تغذیه یکپارچه آموزش دیده است، به طور گسترده تحقیقاتی در زمینه گل داوودی را دارد. او می گوید: “نمی توان انتظار داشت که گل داودی را بگیرد و یک بازی معجزه آسایی از پوکی استخوان و یا آرام کردن اعصاب شبانه داشته باشد.” روزن توصیه می کند که خلوص و غلظت آماده سازی را تضمین کند. او همچنین توصیه می کند که گلدان را برای مدت زمان طولانی برای به دست آوردن مزایای استفاده کنید.

پس از بررسی اثرات خنک کننده و ضد التهابی گل داودی، رزن می گوید: “آنچه به نظر واقعی می رسد این است که در طول دوره های بسیار طولانی، برخی از افراد با قانون اساسی بدن می توانند از گل داودی برای کاهش گرما و التهاب استفاده کنند.

 

طرز تهیه چای

چای دم شده از گل های خشک شده داوودی دارای یک رنگ طلایی و طعم ملایم و خیره کننده شبیه به بابونه است. برای راهنمایی در مورد چگونگی ساخت آن، پایین بروید.
چای گل داودی آسان است. اگر از گل داودی استفاده می کنید، گل ها را بشکنید و آنها را چندین روز در یک مکان آفتابی خشک کنید یا از آب پاک کننده مواد غذایی استفاده کنید. شما همچنین می توانید شکوفه های گل داودی را در غذاهای سالم و مغازه های آسیایی خریداری کنید.

آب را جوش داده و اجازه دهید تا حدود یک دقیقه به حدود 100 درجه فارنهایت خنک شود. سپس 3-6 گل خشک را به 8 اونس آب اضافه کنید. فنجان آب را برای چند دقیقه شیب دار، نگه دارید

اگر چای گل داودی دارید، مطمئن شوید که فقط از گیاهانی استفاده می کنید که با آفت کش ها یا سایر مواد شیمیایی باغی اسپری نشده اند. اگر باردار یا پرستار بچه هستید، قبل از نوشیدن چای گل داودی از پزشک خود بپرسید.

آلرژی و عوارض جانبی
اگر به آلوئه ورا و موادآلرژی زا حساسیت دارید، ممکن است حساسیت بیشتری نسبت به گل داودی داشته باشید. اگر واکنشی مانند بثورات پوستی یا تحریک تنفسی دارید، قطعا مصرف آن را متوقف کنید. محصولات گل داودی با بسیاری از داروهای تجویزی ارتباط برقرار می کنند، هرچند که بسیار جدی نیستند. اگر از داروهای تجویزی استفاده می کنید، قبل از شروع مصرف هر محصول گل داودی، از پزشک خود بپرسید.

روغن گل داودی بسیار قوی است و باید با دقت مورد استفاده قرار گیرد. شیمی اصلی آن، pyrethrum، در بسیاری از آفت کش ها استفاده می شود. تماس مستقیم یا در معرض طولانی مدت پریتروم می تواند پوست، چشم، بینی و دهان شما را تحریک کند. ( خواص گل داوودی )

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.